Skip to main content

Onze zadels

Wij leveren kwaliteitszadels van Harry Dabbs en Jeffries en zijn gespecialiseerd in dressuur- en barokke zadels.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor zadeladvies en andere services zoals pasconsult, bijvullen, onderhoud of reparaties. Zadels kunnen bij jou op locatie worden aangemeten, maar ook bij onze werkplaats, waar een verlichte rijbak aanwezig is.

Wij werken in zowel Nederland als België.

Harry Dabbs zadels

Harry Dabbs Saddle Makers ontwikkelt en maakt al meer dan 40 jaar uitzonderlijke zadels die geschikt zijn voor de meeste paardenrassen.

Onze vakmensen combineren moderne technologie met traditionele methodes bij het maken van zadels met een uitzonderlijke pasvorm, kwaliteit en ontwerp.

Harry Dabbs Saddle Makers staat wereldwijd bekend om hun productie van kwaliteitszadels voor alle disciplines. Veel van de modellen worden uitgevoerd met het populaire “Performance Panel”

Jeffries zadels

Jeffries is een zadelmerk dat bekend is in de paardenwereld voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het team heeft passie voor het maken van hoge kwaliteit paardenproducten.

Ze hebben jaren van traditie en ervaring waarop ze producten ontwerpen en produceren. Moderne technologie en materiaal wordt gebruikt om nieuwe producten te maken, vaak in combinatie met bekende ruiters.

Jeffries is beschikbaar bij zadelmakers die je kunnen adviseren welk zadel het beste bij jou en je paard past.