Skip to main content

KBF99 borstels met antibacteriële werking

KBF99 is een revolutionaire nieuwe reeks producten die zijn ontwikkeld om te ondersteunen bij de preventie van infecties en her-infecties bij paarden door bacteriën, schimmels, algen en mycotoxinen.

Denk hierbij aan droes, ringworm en E.Coli.
KBF99 is geen geneesmiddel, maar helpt de kans op infecties drastisch te verkleinen tijdens de dagelijkse verzorging van je paard.

Zonder chemicaliën.

Door gebruik van producten met KBF99 wordt een dusdanig hoog percentage aan bacteriën gedood, dat de natuurlijke weerstand van het paard goed in staat is om de rest te bestrijden.

Hoe werkt het?

KBF99 is het omhulsel van plastic met moleculaire haakjes (miniscule spikes of zwaardjes). Het is ook rijk aan Nitrogene moleculen die een positieve lading hebben. Deze trekken de negatief geladen membranen aan van bacteriën, schimmels, algen en myotoxinen.

De haakjes scheuren het membraan waardoor ze de cel doden. De positieve en negatieve ladingen botsen dan en dan is de cel echt kapot.

Stap 1

De positief geladen nitrogenen trekken de negatief geladen membranen van de bacteriën, schimmels, algen en myotoxinen aan

Stap 2

De gescheurde cellen van de bacteriën worden geëlektrocuteerd als de positieve en negatieve ladingen botsen, hierbij worden de cellen opgeblazen

Stap 3

De moleculaire haakjes scheuren het membraan van de bacterie, hierbij wordt de cel gedood

Kijk hier hoe het werkt

KBF99 producten in de webshop