Wij leveren kwaliteitszadels van verschillende merken zoals Deuber, Harry Dabbs en Jeffries en zijn gespecialiseerd in dressuur- en barokke zadels.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor zadeladvies en andere services zoals pasconsult, bijvullen, onderhoud of reparaties. Zadels kunnen bij jou op locatie worden aangemeten, maar ook bij onze werkplaats, waar een verlichte rijbak aanwezig is.

Wij werken in zowel Nederland als Belgiƫ.

Harry Dabbs

Harry Dabbs produceert en ontwerpt al meer dan 40 jaar zadels van uitzonderlijke kwaliteit. De bomen maken zij ook zelf in hun eigen fabriek in het hart van de zadelindustrie in Walsall.

Voor ieder type paard is wel een boom beschikbaar. Voor ruiter en paard kunnen de zadels geheel op maat gemaakt worden. Door de manier waarop het kussen ontworpen is krijgt het paard meer schoudervrijheid, dit in combinatie met een sublieme drukverdeling.

De mensen van Harry Dabbs zijn dan ook terecht zeer trots op hun producten en hebben een zeer korte lijn met hun klanten waardoor ze steeds op de hoogte blijven van de wensen van de ruiters en de paarden.

Jeffries

Jeffries is een zadelmerk dat bekend is in de paardenwereld voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het team heeft passie voor het maken van hoge kwaliteit paardenproducten.

Ze hebben jaren van traditie en ervaring waarop ze producten ontwerpen en produceren. Moderne technologie en materiaal wordt gebruikt om nieuwe producten te maken, vaak in combinatie met bekende ruiters.

Jeffries is beschikbaar bij zadelmakers die je kunnen adviseren welk zadel het beste bij jou en je paard past.

Frank Baines

Frank Baines is een zadelmerk uit Engeland, zij hebben meer dan 150 jaar ervaring en leveren aan meer dan 20 landen. De spring-, dressuur- en veelzijdigheidszadels worden met de hand gemaakt, ze hebben geen vaste productielijn en elke zadelmaker is persoonlijk verantwoordelijk voor het product.

Dit zorgt voor erg goede kwaliteit zadels. Ze kunnen worden aangepast op ruiter en paard om zo pasvorm en comfort optimaal te maken. De zadels zijn dan ook geheel op maat te leveren.

Deuber Barock

Speciaal voor de klassieke rijkunst heeft Deuber & Partner een lijn zadels ontwikkeld welke zich kenmerkt door het optimale zitcomfort en perfecte aansluiting op de paardenrug.

Deze zadels zijn te leveren met een Ultraflex boom en ook met een traploos verstelbaar kopijzer zodat het zadel moeiteloos aan te passen is indien uw paard om wat voor reden dan ook veranderd is.

Ook zijn deze zadels te leveren met een lederen boom. Het kanaal tussen de kussens kan breder of smaller gemaakt worden, afhankelijk van de rug van uw paard.

Meer informatie of afspraak voor een pasconsult?

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie over een pasconsult,
wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn wegens vakantie gesloten van 14 juli t/m 3 augustus.

Voor Harry Dabbs zadels kun je eventueel terecht bij andere zadelpassers in je regio. Voor een overzicht van Harry Dabbs dealers zie http://www.harrydabbs.nl/dealers/.

Zakelijk

Aangesloten bij:

Contact

Equimaro
Kouwenberg 2
5011 XD Tilburg

Telefoon: 06 - 184 750 01
E-mail: info@equimaro.nl

BTW: NL152494583B02
KvK: 52235912
NL 71 ABNA 0433 0007 83
  • VZTD