KBF99 borstels met antibacteriële werking

KBF99 is een revolutionaire nieuwe reeks producten die zijn ontwikkeld om te ondersteunen bij de preventie van infecties en her-infecties bij paarden door bacteriën, schimmels, algen en mycotoxinen.

Denk hierbij aan droes, ringworm en E.Coli.
KBF99 is geen geneesmiddel, maar helpt de kans op infecties drastisch te verkleinen tijdens de dagelijkse verzorging van je paard.

Zonder chemicaliën.

Door gebruik van producten met KBF99 wordt een dusdanig hoog percentage aan bacteriën gedood, dat de natuurlijke weerstand van het paard goed in staat is om de rest te bestrijden.

Hoe werkt het?

KBF99 is het omhulsel van plastic met moleculaire haakjes (miniscule spikes of zwaardjes). Het is ook rijk aan Nitrogene moleculen die een positieve lading hebben. Deze trekken de negatief geladen membranen aan van bacteriën, schimmels, algen en myotoxinen.

De haakjes scheuren het membraan waardoor ze de cel doden. De positieve en negatieve ladingen botsen dan en dan is de cel echt kapot.

Stap 1

De positief geladen nitrogenen trekken de negatief geladen membranen van de bacteriën, schimmels, algen en myotoxinen aan

Stap 2

De gescheurde cellen van de bacteriën worden geëlektrocuteerd als de positieve en negatieve ladingen botsen, hierbij worden de cellen opgeblazen

Stap 3

De moleculaire haakjes scheuren het membraan van de bacterie, hierbij wordt de cel gedood

Kijk hier hoe het werkt

Meer informatie of afspraak voor een pasconsult?

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie over een pasconsult,
wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn wegens vakantie gesloten van 14 juli t/m 3 augustus.

Voor Harry Dabbs zadels kun je eventueel terecht bij andere zadelpassers in je regio. Voor een overzicht van Harry Dabbs dealers zie http://www.harrydabbs.nl/dealers/.

Zakelijk

Aangesloten bij:

Contact

Equimaro
Kouwenberg 2
5011 XD Tilburg

Telefoon: 06 - 184 750 01
E-mail: info@equimaro.nl

BTW: NL152494583B02
KvK: 52235912
NL 71 ABNA 0433 0007 83
  • VZTD